Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -
عکس های کشتی کج
کشتی کج یا حرفه ای( به انگلیسی:Professional Wrestling) یک ورزش حرفه ای و ترکیبی از رقابت( هنگام مسابقه ها) و نمایش( قبل از مسابقه ها) است. در این رشته عناصری از کشتی کج و بعضاً سناریوهای گوناگون بین کشتی گیرها به چشم می خورد. در کشتی کج فوت و فن گلاویزی و ضربات مختلفی اجرا میشود که از انواع کشتی و شیوه های جنگی در سراسر دنیا برداشت شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کشتی گیران حرفه ای برعکس کشتی گیران اماتور برای انجام مسابقه دستمزد می گیرند و معمولاً مهارت بالاتری هم دارند حتی بعضی از آنها داروهای نیروزای استروئیدی استفاده کرده و کمپانی دبلیودبلیوای ازمایش های کنترل دوپینگ از ورزشکاران خود انجام میدهد .
مسابقات این رشته در سال های گذشته در زبان فارسی( به خصوص ایران) به کشتی کچ( کج) معروف شده است ولی نباید آن را با کشتی کچ، اشتباه گرفت. کشتی کچ شباهت زیادی به کشتی ازاد دارد. اما در کشتی حرفه ای هم فوت و فن کشتی کچ نقش مهمی دارد.
کشتی حرفه ای یکی از سرگرمی های مهم درآمریکای شمالی و ژاپن است.
بازی های کشتی کج
آنچه که امروز در زبان فارسی کشتی کج می نامندش در زبان انگلیسی Professional wrestling یا بطور مختصر pro wrestling به معنی« کشتی حرفه ای» نامیده میشود . ولی اینکه به چه دلیل ایرانیان آن را« کشتی کج» می نامند، چنین است:
در اروپا نوعی کشتی سنتی وجود داشته و دارد مثل به کشتی پهلوانی اصیل ایرانی که در انگلیسی و فرانسه Catch wrestling نامیده میشود و Professional wrestling با اضافه کردن حرکاتی نمایشی و قانون های جدید از دل همین کشتی بیرون آمده است. ایرانیان در شروع، این کشتی را همان کشتی کچ( یعنی ترجمهٔ Catch wrestling) می نامیدند، ولی زمانی که این کشتی به مرور زمان تبدیل به Professional wrestling شد، دیگر اسم جدید آن را بکار نبردند و همان کشتی کچ نامیدندش. اما چون تلفظ Catch زیاد به گوش ایرانیان اشنا نبود، با گذشت زمان آن را با واژهٔ« کج» اشنا به گوش خودشان یکی دانسته و در پایان نام این کشتی امروز در فارسی« کشتی کج» شده است.
این ورزش با اینکه مسابقه ای کاملا نمایشی است ولی تماشاچی های زیادی دارد. در ابتدای مسابقه هر کدام از مبارزان در یکی از گوشه های رینگ می ایستند. مسابقه می تواند بین دو نفر یا بین چند نفر یا حتی بین دو تیم با تعداد نفرات بیشتر از دو نفر برپا شود. یک نوع مسابقه دیگر هم در این رشته ورزشی بر گزار می شود که چند مبارز در آن برای پیروزی خودشان با هم درگیر می شوند.
به عبارت دیگر هیچ کدام از مسابقه دهنده ها با دیگری متحد نیستند و همه همدیگر را کتک می زنند تا به پیروزی برسند. یکی از علامت سؤال هایی که در ذهن خیلی از تماشاچیان بوجود می آید در مورد این است که به چه دلیل وقتی این ورزش در رینگ اجرا می شود به آن لقب کشتی را می دهند؛ درحالی که قوانین آن با مسابقات کشتی تفاوت دارد.
کشتی کج از نظر خیلی ها ورزشی است که در آن دو مسابقه دهنده به ظاهر همدیگر را تا سر حد مرگ کتک می زنند و از خشن ترین فنون برای شکست حریف استفاده می کنند. حقیقت ماجرا این است که کشتی کج از یک جور کشتی محلی فرانسه گرفته شده است. اما کشتی حرفه ای که به اشتباه کشتی کج هم خوانده می شود فنون خاصی ندارد و بیشتر فن هایش را از بقیه ورزش ها گرفته است. شاید بخاطر همین بود که وقتی این ورزش شکل گرفت، بخاطر شباهت تعدادی از فنو آن به کشتی، این نام را هم برای آن انتخاب نموده اند .
قوانین کشتی کج
قوانین:
1) قانون K. O که در بسیاری از مسابقات از جمله First Blood کاربرد دارد که در این قانون اگر یکی از اعضاء حریف اسیب جدّی ببیند از آن استفاده میکنند که اما در بسیاری از مسابقه ها این قانون بی تاثیر است. لازم به یادآوری است که زمانی که یک رقابت دارای قوانین برای بازی و برد است یا انجام قوانین مخصوص به برد همانند مسابقهٔ Last Man Standing زمانیکه حریف نقش بر زمین است داور تا 10 می شمارد و بعد از تمام شدن شمارش، حریف K. O میشود .
2) قانون Give Up:این قانون کاربرد به سزائی در بسیاری از مسابقات دارد، حریف ناحیه ای خارجی از طرف در برابر را طوری می گیرد که شروع به زجر کشیدن میکند و زمانیکه دیگر طاقت خود را از دست داد با حرکت سه بار یا بیش تر دست یا سر، خود را تسلیم و مسابقه را واگذار میکند .
3) قانون Rope Break:این قانون منع کنندهٔ بسیاری از کارهاست و بستگی به تماس حریف با کش های رینگ دارد و زمانیکه فرد در حال Give Up یا Pinfall باشد با تماس با کش های رینگ، داور این قانون را اعلام و حریف موظف است که حریف را رها کند در غیر این صورت داور اعلام قانون DQ و باخت میکند ( بعد از شمارش تا 5).
4) قانون DQ:هرکاری مخالف قوانین مسابقه را شامل میشود اعم از زدن داور و یا زدن با سلاح سرد مانند میز یا صندلی چوبی. ولی در مسابقاتی که داور، DQ را Off اعلام کند اشخاص مجاز به هر کاری هستند.
5) Ring Out Count:زمانیکه بدن حریف یا هر دو حریف در حدود دو سوم از رینگ بیرون باشد داور آغاز به شمردن تا 10 میکند که تا پایان شمارش هرکدام از حریفان یا هر دو اگر بیرون باشند بازنده اعلام میشوند . قوانین دیگری هم وجود دارند ولی چون در بازی مطرح نیستند نیازی به طرح آن نیست.
گردآوری: بخش ورزشی بیتوته

قیمت استثنایی امروز بلیط مشهد درمارکوتراول
درمان اختلالات حرکتی باشیوه های نوین پزشکی
کسب درآمد پر سود با دستگاه جوجه کشی!!
پیشنهادی ویژه برای خوش گذرانی با همسرتان
مشاوره تلفنی رایگان
درخواست وکیل ملکی و مشاوره تلفنی رایگان
شرایط ویژه فروش لپتاپ را از دست ندهید
تتوی ابرو با پزشک های متخصص
تتو خط چشم،ابرو و خط لب با پزشک متخصص
یک راه واقعی و علمی برای افزایش قد
فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی
به همین راحتی به رویاهای خود برسید

تازه های ورزشی(ورزشکاران، درمان با ورزش، ورزش عمومی، زیبایی اندام و...) سایر مطالب ورزشی
وارونه درمانی چیست و برای چه بیماریهایی مناسب است

فواید و مضرات ورزش کشتی برای کودکان و نوجوانان

تمرین تاباتا چیست ؟ فواید تمرین های تاباتا

ورزش های مناسب فصل گرما

آشنایی با حرکات ورزشی بند بازی

بیوگرافی کمال کامیابی نیا + عکس های خانوادگی

بیوگرافی مانوئل پوکیارلی

فواید یک ورزش مداوم بر سلامت روان

نکاتی درباره ورزش زنان

آیا ورزش میتواند باعث سقط جنین شود؟

ورزش برای افراد مبتلا به فیبروم

بیوگرافی احمد نوراللهی بازیکن فوتبال
سایر مطالب ورزشی

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، کشتی فرنگی که توانست طی دو مسابقه گزینشی جهانی ۲۰۲۳ بلگراد و آسیایی بیشکک، سهمیه‌های المپیک خود را تکمیل کند، تا امروز از ملی‌پوشان چهار وزن خود نیز رونمایی کرده است.

محمدهادی ساروی و امین میرززاده با غلبه بر مهدی بالی و فردین هدایتی در تورنمنت زاگرب حضور خود را در ترکیب تیم المپیکی کشتی فرنگی قطعی کردند، دو نفری که در بلگراد با دو نشان برنز و طلای ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم سهمیه المپیک هم گرفته بودند.

بعد از این دو، امین کاویانی‌نژاد و علیرضا مُهمدی هم با کسب سهمیه المپیک در دو وزن ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم به المپیک رسیدند و حالا تنها تکلیف دو وزن المپیکی باقی مانده که آن هم قرار است بعد از حضور در تورنمنت رنکینگ‌دار مجارستان، ملی‌پوشان ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم ایران از مصاف مهدی محسن‌نژاد – امیررضا ده‌بزرگی و محمدرضا گرایی – سعید اسماعیلی مشخص شود.

چند روز قبل فدراسیون کشتی، چرخه انتخابی این دو وزن المپیکی را با این تفسیر، اعلام کرد:

۶۰ کیلوگرم: با توجه به چرخه انتخابی تیم ملی، مرحله نهایی انتخابی تیم ملی جهت انتخاب ملی‌پوش کشورمان در المپیک پاریس رقابت‌های رنکینگ مجارستان خواهد بود و آقایان امیررضا ده بزرگی و مهدی محسن نژاد به این مسابقات اعزام می‌شوند.

۶۷ کیلوگرم: با توجه به چرخه انتخابی تیم ملی، مرحله نهایی انتخابی تیم ملی جهت انتخاب ملی‌پوش کشورمان در المپیک پاریس رقابت‌های رنکینگ مجارستان خواهد بود و آقایان محمدرضا گرایی و سعید اسماعیلی به این مسابقات اعزام می‌شوند.

هرچند در چرخه عنوان شده که رقابت دوبنده تیم ملی برای المپیک بین این ۴ نفر خواهد بود، اما در هر دو وزن چرخه‌ای با پایانِ باز تدوین شده و دست کادرفنی تیم ملی برای انتخاب کشتی‌گیر برتر بعد از ارزیابی فنی کاملا باز است.

یعنی عنوان نشده مثلا اگر دو کشتی‌گیر هر دو از دور رقابت‌ها حذف شوند، آن وقت مبارزه انتخابی رودررو بین‌شان برگزار می‌شود و اگر مبارزه‌ای در کار باشد، ملی‌پوش سال گذشته که سهمیه المپیک را هم کسب کرده، با تنها یک برد صاحب دوبنده می‌شود و کشتی‌گیر دیگر باید دو برد بیاورد و یا اینکه آنها با شرایط مساوی، دو برد از سه مسابقه ملی‌پوش می‌شوند؛ و یا اینکه اگر هر دو کشتی‌گیر به یک نفر ببازند، تکلیف چه خواهد شد. اگر یکی با قرعه آسان و دیگری با قرعه خیلی سخت مواجه شوند، صرفا با استناد به نتیجه نفر برتر انتخاب می‌شود؟ در تقابل این چهار کشتی‌گیر برای رسیدن به دوبنده تیم ملی، ممکن است حالات مختلفی در مسابقات مجارستان رقم بخورد که کادرفنی تیم ملی به هیچ کدام آنها اشاره نکرده تا دست‌شان برای ارزیابی دقیق فنی نفرات، کاملا باز بوده و بتوانند بهترین کشتی‌گیر را به همین منظور انتخاب کنند.

موضوعی که اکنون درمورد ابهام زیاد است، احتمال انصراف برادران گرایی از چرخه المپیکی و مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی است، چراکه در چرخه اخیر اعلام شده از سوی کادرفنی، در مورد محمدعلی گرایی نیز عنوان شده که او شانسی در ۷۷ کیلوگرم نخواهد داشت و می‌تواند شانس خود را برای رسیدن به دوبنده وزن ۸۲ کیلوگرم تیم ملی احتمالا هم در تورنمنت مجارستان امتحان کند، چیزی که ظاهرا باب میل گرایی نبوده و او گفته در این وزن کشتی نخواهد گرفت.

در عین حال محمدرضا گرایی هم معتقد است که باتوجه به شرایط بدنی‌اش، کشتی گرفتن در تورنمنت مجارستان و دو ماه بعد از آن در المپیک، شرایط خوبی را برای او رقم نمی‌زند.

برادران گرایی در چند سال اخیر هیچ مسابقه انتخابی رودررویی نداشته و هر دو صرفا در تورنمنت‌ها کشتی گرفته‌اند. گراییِ کوچک هم در دو سال اخیر، فقط در وزن بالاتر به تورنمنت رفته و این برای اولین بار خواهد بود که قرار است همراه با کشتی‌گیری که در چرخه، به او رسیده، مسابقه انتخابی در وزن ۶۷ کیلوگرم داشته باشد.

به هرشکل وقتی امیرحسین زارع و امین میرزازاده، قهرمانان سنگین وزن ۲۰۲۳ جهان در هر دو رشته آزاد و فرنگی، باید از پس رقبای جوان خود امیررضا معصومی و فردین هدایتی بگذرند و در سال المپیک صاحب دوبنده تیم ملی شوند، چرا محمدرضا گرایی که سال گذشته را با اماواگر (پرتاب بطری از سوی برادرش در مبارزه حساس با حریف ژاپنی) با مدال برنز جهان پشت سر گذاشته و محمدعلی گرایی که از دور رقابت‌ها حذف شده و بعد از آن نیز با محرومیت یک ساله اتحادیه جهانی مواجه شده، نباید مسابقه انتخابی بدهند؟

اگر حسن یزدانی دارنده ۹ نشان المپیک و جهانی باید برای رسیدن به دوبنده ۸۶ کیلوگرم تیم ملی با رقبای احتمالی خود کامران قاسم‌پور و هادی وفایی‌پور رقابت کند، با چه تحلیل و تفسیری می‌شود محمدرضا گرایی را از مبارزه انتخابی با کشتی‌گیری که در همه میدان‌ها صاحب نشان طلا شده، معاف کرد؟

البته که همچنان «کیلو‌های اضافه» چالش اصلی محمدرضا گرایی با سعید اسماعیلی است که سر وزن بوده و سرحال و قبراق به مصاف با قهرمان المپیک ۲۰۲۰ توکیو فکر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • مصاف اراکی‌ها در اردکان با حریف لیگ یکی
  • (عکس) محتویات عجیب یک صندوق قدیمی در کشتی غرق‌شده
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!